Branch

OD 1993. ČUVAMO VAŠE POVERENJE

BRANCH je osnovan krajem 2020. godine kao mladi izdanak naše pažljivo građene porodične firme sa sedištem u Banjaluci.

Skoro trideset godina se trudimo da našim kupcima pružimo proizvode najboljeg kvaliteta, i budemo im na usluzi za sve njihove specifične zahteve i potrebe. Na preko 700 kvadratnih metara proizvodnog prostora, raspolažemo sa linijama za preradu cevi, preradu lima, plastifikaciju metala, kao i linijom za preradu drvenih pločastih materijala. Celokupan proces proizvodnje i kvalitet kontrolisani su serijom standarda: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 13485:2016. Proizvodi MED kategorije poseduju CE znak, dok su EDU linije sertifikovane od strane Instituta za preradu drveta Šumarskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Naš mali tim čini sedamnaest vrednih i posvećenih članova. Neki od njih su, osim osnivača, sa nama preko dvadeset godina. Na toj dugoj maratonskoj trci, zajedno smo se hvatali u koštac sa poplavama, selidbama i raznim ekonomskim vetrovima, a veliku podršku pružale su nam i njihove porodice, kao i svi naši prijatelji… Jasno vam je zašto onda ponosno možemo da kažemo „porodična firma“.

Naša odgovornost prema kupcima i prema zaposlenima praćena je stalnom svešću o važnosti zaštite životne sredine. Kontinuiranim tehnološkim unapređenjem proizvodnje, pažljivim rukovanjem otpadom i maksimalnim iskorištavanjem sirovina, trudimo se očuvati balans i sačuvati zdravlje ljudi i prirode.

Kako bismo vam što bolje približili i predstavili široku paletu naših proizvoda podelili smo ih u 7 kategorija:
branchMED, branchEDU, branchDESK, branchFIT, branchVET, branchHOST i branchSTUDIO.

Na vašem životnom putu i svakom važnom koraku, podršku vam pružaju upravo BRANCH proizvodi. Mi brinemo o vašem bezbednom dolasku na ovaj svet, odrastanje činimo lakšim, zdravlje dostupnim, uspeh mogućim, slobodne trenutke udobnim, a zrele dane bezbrižnim.

BRANCH je Vaš oslonac, na našu odgovornost!

BRANCH TIM BEOGRAD

U BRANCH sedištu, u srcu Beograda, dočekaće Vas Branka i Miloš.

Branka Kremenović je osnivač i vlasnik BRANCH DOO, kontributor vrednosti i pokretač procesa promena. Odrastajući u okruženju porodičnog poslovanja, stičući znanja i veštine iz arhitekture i međunarodnih odnosa, Branka je trasirala put na kome sada spaja savremeni pristup i dokazanu tradiciju, kako bi BRANCH opravdao tridesetogodišnje poverenje matične firme. Posvećenost pružanju podrške kupcima na svakom njihovom važnom životnom koraku i odgovornost za njihovo zadovoljstvo proizvodima su Brankin zadatak, ali i privilegija i podstrek za dalji napredak.

Miloš Dijamatović je diplomirao na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Svojim znanjem stečenim tokom rada u stranim i domaćim proizvodnim kompanijama iz oblasti medicinske opreme, BRANCH kupcima pomaže u pronalaženju najboljih, najkvalitetnijih i najbezbednijih konstrukcionih rešenja za proizvode koji su im neophodni. Pored usaglašavanja želja kupaca i standarda proizvodnje, praćenja proizvoda od crteža do njegove finalne upotrebe, Miloš je motivisan za svaki vid tehnoloških unapređenja procesa nastajanja i praćenja upotrebe proizvoda, u skladu sa zdravstvenim propisima, ekološkim načelima i održivim razvojem.

Sva prava zadržana . © branch 2021 .
Izrada i dizajn Creative Web